انواع آسانسور را بشناسید: آسانسور هیدرولیک، کششی، پیچشی، مغناطیسی
در این آسانسورها برای جا به جایی از سیم بکسل، وزنه و فلکه استفاده می شود. آسانسورهای مسافربر برای حمل افراد طراحی شدهاند و میتوانند در اشکال مختلفی باشند. از آن جایی که این آسانسورها مسافران را حمل میکنند، باید شرایط و استانداردهای خاصی را برای اطمینان از ایمنی آنها در نظر بگیرند. آن ها میتوانند در گستره ای از اندازه ها قرار بگیرند و تعداد مختلفی از مسافران را حمل کنند. کابین آسانسورکابین آسانسور که یکی از اجزای ظاهری آسانسور بوده دارای ابعاد مختلفی است.
روشنایی داخل کابین آسانسور باید چقدر باشد؟
محل نصب فلکه هرزگرد در جهت ایجاد درست نیروی کششی توسط گیربکس بسیار اهمیت دارد. ساختمان های پیشرفته و مدرن تر، امروزه دارای چند آسانسور هستند که همگی با یک سیستم یکپارچه کنترل می شوند. انواع آسانسور ها پس از یک زنجیره از پیشرفت ها بود که توانستند به صورت مستقیم به طبقه مورد نظر بروند.
پس اگر به دنبال بهینه سازی هزینههای سرویس و تعمیر آسانسور خود در آینده هستید، بهتر است از این دربها برای آسانسور خود استفاده کنید. پایه موتور گیربکس آسانسور یا همان شاسی موتور گیربکس قطعهای است که جهت ثبات گیربکس نصب میشود. یکی از مهمترین وظایف براکت، مهار کردن ریلهای هدایت کننده کابین است.
- در هر دو حالت این کار باید توسط افراد مجرب انجام شود و تعمیر آسانسور به تجربه بالاتری نسبت به نصب و سرویس آسانسور دارد .
- نصب دنده های ایمنی مناسب از نوع بافر یا انعطاف پذیر و غیره باید با توجه به سرعت نامی آسانسور انجام شود.
- اگر تعداد شیار ها را دو برابر کنیم تعداد قلاب سربکسل به دست می آید.
- همچنین در سال 1887 درهای اتوماتیکی که از قسمت شفت آسانسور بسته می شدند وارد صنعت آسانسور شدند و تغییرات زیادی پدید آوردند.
- درد مقاله ای بطور کامل در ارتباط با معرفی انواع آسانسور و تکنولوژی های آن بحث نموده ایم.
سعی کنید شرکتی را انتخاب کنید که نمونه کاری متناسب با پروژه شما داشته باشد و سابقه کاری در اندازه پروژه شما داشته باشد. مورد آخری که در بحث آسانسور و انواع آن باید موردبررسی قرار دهیم، آسانسورهای پیچی است. اگر ساختمان موردنظر دارای درنهایت دارای چهار طبقه است و همچنین اگر فضای کمی برای احداث آسانسور در اختیاردارید، استفاده از آسانسورهای پیچی بهعنوان بهترین گزینه پیش روی شما به شمار میرود. آسانسورهای پیچی را میتوان هم با برق سهفاز و هم برق تکفاز نصب و راهاندازی کرد.
آسانسورهای وینچی[ویرایش]
آسانسور طراحی شده برای حفاظت اضافی، تحت کنترل مستقیم آتش نشانی و خدمات امداد نجات است و در مهار آتش استفاده میشود. اگر ساختمان دارای طبقات ۱۸ متر بالاتر یا ۱۰ متر پایین تر از سطح دسترسی به خدمات آتش نشانی باشد، یک آسانسورآتش نشانی مورد نیاز است. آسانسور پله اغلب در خانه مورد استفاده قرار میگیرد و راهی آسان برای افراد برای بالا رفتن و پایین رفتن از پلهها فراهم میکند. این کار معمولا با نشستن آنها روی یک صندلی موتوری انجام میشود که آنها را از یک طیقه به طبقه دیگر میبرد. آسانسورهای معلول بر میتوانند انواع مختلفی داشته باشند و میتوانند زیر مجموعه دستههای مختلف قرار بگیرند، در حالی که هدف آنها انتقال افرادی با مشکلات مربوط به تحرک است.
آسانسورهای گیرلس به نوعی از بالابرها گفته می شود که برای نصب و راه اندازی این محصولات، نیازی به استفاده از موتور گیربکس نبوده و شما می توانید بدون نیاز به این مدل موتور، به راحتی بالابر مورد نظر خود را نصب و راه اندازی کنید. بی شک استفاده از این مدل بالابرها یک سری از مزیت هایی را در مقایسه با بالابرهای گیربکسی دارد. همچنین در نظر داشته باشید که بالابرهای مذکور از راندمان بسیار بالایی برخوردار هستند، در حالی که مصرف انرژی این محصولات نیز بسیار پایین است. امروزه بسیاری از افراد به دنبال راهنمای خرید بالابرهای گیرلس هستند چرا که به خوبی می دانند برای نصب این مدل از تجهیزات، به موتورخانه نیاز ندارند و همچنین هزینه های تعمیرات و نگهداری بسیار کمتری را نیز پرداخت خواهند کرد. شما نیز می توانید نمونه هایی از بهترین انواع این مدل بالابرها را از همین وب سایت پیش روی خود مورد مشاهده قرار دهید و با توجه به سلیقه ی خود، بهترین این محصولات را تهیه و خریداری کنید.
این نوع آسانسورها بدون استفاده از کابل و موتور کار میکنند؛ حتی امکان حرکت چند کابین آسانسور در یک چاه وجود دارد. این تکنولوژی حتی امکان حرکت افقی را به کابلهای آسانسور را می دهد. از آسانسورهای مغناطیسی میتوان بهعنوان انقلابی در صنعت آسانسور یاد کرد. چون با وجود این آسانسورها دیگر هیچ محدودیتی در طراحی ساختمانهای بلند وجود نخواهد داشت. آسانسورهای هیدرولیکی بهدلیل کم بودن استهلاک و خرابی، نرمی حرکت و توانایی بالای حملونقل، امکان زیباسازی آسانسورها، عدم نیاز به موتورخانه و امنیت بالا، در مصارف خانگی و ساختمانهای زیر پنج طبقه محبوبیت دارد. نصب آسانسورهای کششی معمولاً در مراحل پایانی ساخت ساختمان انجام میشود و نیاز به داشتن فضایی برای چاه آسانسور و موتورخانه دارد.
بیشترین نوع استفاده از این نوع آسانسور به دلیل وجود سیستم جک هیدورلیک در ساختمان پنج طبقه و کمتر منبع می باشد . باوجود این محدودیت، اخیراً اآسانسورهای هیدرولیک در مصارف خانگی محبوبیت بسیار زیادی پیداکرده اند. شرکت آسانسور بهران واقع در شهرک پرند بوده و از اوایل دهه ی شصت شمسی فعالیت خود را آغاز کرده است. این شرکت جز اولین شرکت های فعال در زمینه ی آسانسور و پله برقی در ایران می باشد.
آبادیس افزونه ای کاربردی برای مرورگرهای فایرفاکس و کروم، اپلیکیشن موبایل و همچنین ربات تلگرام دیکشنری و مترجم طراحی کرده است که میتوانید از لینک های بالا دانلود کنید. کابلهاي استفاده شده در آسانسورهاي شرکت مهديس آسانبر ساخت کارخانجات معتبر دتوايلر يا آلکاتل سوئيس مي باشد. کابين هاي آسانسور شرکت مهديس آسانبر همگام با استاندارد نوين بين المللي با رعايت کليه اصول ايمني ، متناسب با مشخصات فني وکاربرد آن بر طبق درخواست سفارش دهنده ساخته مي شود. ديواره ، کف، سقف، فريم وکفشکهاي کابين از موادي ساخته مي شوند که مقاومت بالايي در برابر نيروهاي وارده در هنگام کارکرد عادي ، عملکرد ترمز ايمني (پاراشوت) وبرخورد احتمالي روي ضربه گيرها را دارا باشند . نصب و راه اندازی انواع آسانسور ، یکی از خدمات شرکت شرکت مهندسی مهدیس آسانبر می باشد . کلیه مشتریان محترم شرکت الماس آسانسور در تمامی ساعات شبانه روز و هر روز هفته می توانند سوالات و مشکلات خود را با متخصصان باتجربه و مهندسین الماس آسانسور در میان گذاشته و از مشاوره کاربردی و راهنمایی های اجرایی آنان بهره مند شوند.